ELS MEUS VINS

BUXUS DE LES AUBAGUES

És un Vi de Vila de Bellmunt del Priorat.
Elaborem aquest vi amb un 75% de la carinyena més vella que tenim, fou plantada l’any 1954, i un 25% de garnatxa negra plantada l’any 1999.

La carinyena està plantada als costers amb formació en vas i es llaura amb tracció animal; la garnatxa està plantada en terrasses i la formació és de doble Royat.

El vi s’elabora fent una exhaustiva selecció de raïms, la seva fermentació es produeix en dipòsits d'acer inoxidable i la criança es fa gairebé durant un any, una part en botes de fusta de gran volum i una altra en bota nova.

NOTA DE TAST

Nota de tast: color robí intens amb molta capa, aroma penetrant i complex, fons de cacau, violetes i pruna morada fresca. En boca és fragant, amb molt bona acidesa, balsàmic i persistent, amb molta vida i recorregut per endavant.

IL·LUSTRACIÓ ELEFANT

 La il·lustració de l’etiqueta és la combinació de dos aspectes. Per una banda a les zones aubagues del Priorat hi neix un arbust representatiu del territori com és el boix (Buxus sempervirens). Per l’altra l’Art topiària és una pràctica de la jardineria que consisteix a donar formes artístiques a les plantes mitjançant l’esporga. Doncs tot això jo he volgut representar-ho a l’etiqueta amb aquesta il·lustració d’un jardiner esporgant un Buxus, un treball lent, minuciós i de llarg recorregut, tal i com ho ha estat el meu amb la vinya i el vi.
Share by: